Автомобілі сер Уінстон. Частина 3

11 Авг 2020


Самые известные автомобили британского премьера Уинстона Черчиля

Цікавою була доля й у третього автомобіля сера Уїнстона, яким ми закінчимо розглядати багатогранну особистість власника крізь призму його переваг.

Останнім улюбленцем Уїнстона став Land Rover Series 1 1954 року випуску, який відрізняє простота і лаконічність дизайну, зручність і надійність, так само як господаря завжди відрізняло прийняття зважених рішень у непростих ситуаціях.

Цей автомобіль був виготовлений до 80-річчя колишнього прем’єра та був обладнаний спеціальними пристроями для зручності літнього політика. Так, у ньому був спеціальний пристрій для обігріву, ящик для інструментів, додаткове сидіння для пасажира, відкидні підлокітники.

У 80 років, в 1955 році, Черчілль залишив політичну сцену і переїхав до свого маєтку в графстві Кент, де прожив, останні 10 років своєї бурхливої, повної подій та загальносвітових рішень життя. У спадок «Ленд Ровер» перейшов до його старшого сина.

Пізніше його купив якийсь М. ​​Міллс за якихось нещасних 160 фунтів стерлінгів на початку 1970-х років. Але, оскільки Мілс не знав, як доставити автомобіль за океан, то попросив допомоги у свого друга Френка Квая. Квай же, як тільки побачив, хто був першим господарем автомобіля, негайно викупив його, переплативши вдвічі.

Три різних автомобіля, три улюбленці сера Уїнстона: всі англійські, всі унікальні, всі без химерності та помпи, всі надійні, всі впевнені, всі якісні та прості в експлуатації, всі не позбавлені своєї родзинки. Всі були покликані доповнювати неповторну особистість Черчілля, підкреслювати його характер, різноманітність його занять і захоплень.

За матеріалами fishki.net

Опубликовано в: Знамениті автомобілі

|

Комментарии к записи Автомобілі сер Уінстон. Частина 3 отключены

Комментарии закрыты.